,

Home sweet home

Ik ben al lange tijd heerlijk aan het meekijken met bloggers die hun huis laten zien in Home sweet home posts, zoals hier bij Anki. Ik kan enorm genieten van het zien, vinden en kopen van mooie spullen en er thuis steeds weer een ander plaatsje voor zoeken. Regelmatig veranderen we zelf iets in huis op onze manier. Zo hebben we vorig jaar onze beige keuken een make-over gegeven. Nieuw blad, nieuwe gootsteen, kastdeurtjes en tegels wit gelakt en ik in de weer met posca’s om tegels van grafische prints te voorzien…wat nog niet meevalt. We zijn blij met het resultaat, het blijft een klein keukentje, maar het is in ieder geval nu ons keukentje!

Wil je meer Home sweet home zien op andere blogs, kijk bij Barbaramama

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *