,

Feelgood Market op Strijp-S

Afgelopen weekend bezochten we de Feelgood Market op Strijp-S. Deze markt is eens per maand in het klokgebouw. Het was heerlijk weer zondag, de markt buiten en gezellige drukte. Ik snuffel er graag rond, er zijn veel creatieve producten, van design tot unieke creaties van lokale ontwerpers. Ook kleding, vintage en allerlei workshops. Het sfeertje is gezellig en relaxt.  

Ik vond de vos van spijkerstof te gek, zag mooie kussens, en kwam ook de mini wallstickers van Ferm tegen (het is dat ik geen lege muur meer heb in huis…) en de vaasjes met gezichtjes staan inmiddels ook op mijn wishlist. Ook veel vintagespulletjes en zelfgemaakte producten. Veel kids deden mee aan workshops waaronder graffiti en stencil-art. Leuk om te zien! (ik heb zelf ooit voor de schoolcampus van V&D een graffiti-concept gemaakt (zie portfolio). 

Er kwamen veel mensen en gezinnen een hapje en drankje doen, wat rondstruinen en snuffelen tussen de creatieve spulletjes. Leuk dat er live muziek was en het zoveel verschillende mensen aantrekt. Ik vind het sowieso leuk om op Strijp-S te zijn en te zien hoe dit stadsdeel van Eindhoven vorm krijgt, de lofts zijn af en echt te gek en het bruist er van de creativiteit. Een aanrader om een  keertje te bezoeken. De Feelgood Market is elke 3e zondag van de maand. Hier vind je meer info. 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *