, ,

Happy Meals

Een jaar of 4 geleden merkten we dat het steeds moeilijker werd om met de hele familie samen te eten. Zowel mijn ouders, mijn broer als ik hadden een druk huishouden met werk, sport, sociaal leven etc… Wel zijn de mannen in de familie allemaal gek op koken. We hebben toen een concept bedacht om 1 keer per maand samen te eten. Werktitel: ‘Happy Meals’. Om de beurt kookt er 1  ‘huis’ een diner voor de rest. Voorwaarde; er moet minimaal 1 nieuw recept uitgeprobeerd worden. De recepten worden bewaard en de beste verwerkt tot een persoonlijk (familie) kookboek. Inmiddels zitten we in ons tweede boek: ‘Happy Meals de wereld-variant’. Elk etentje heeft een plaats of land als thema. Compleet met gerechten, menuutje en aankleding in dienst van het thema. Hoewel we maandelijks niet altijd halen is het wel een erg leuke manier om regelmatig samen te eten, koken, bijpraten en mooie receptenboeken te creëeren met recepten, foto’s en herinneringen. Enkele pagina’s uit het wereldboek, links een sfeerimpressie van het land, rechts foto’s en recepten van het etentje.

Ik zal hier af en toe een succesvol recept delen dat de moeite waard is gebleken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *