4 jaar getrouwd!

Vier jaar geleden trouwde ik met Dragan. Vandaag gingen we daarom samen, zonder kindjes, eten bij Radio Royaal op Strijp-S. Een restaurant, opgericht door de eigenaren van ‘De Goudfazant’ in Amsterdam, gevestigd in de oude machinekamekamer van Philips. Een bijzondere ruimte (van 1300 vierkante meter!) die vorig jaar gerenoveerd is, maar waarin het rauwe, industriële karakter prachtig behouden is gebleven!

We genoten van de mooie omgeving, lekker eten en een zeldzame vrije avond met zijn tweetjes! Ik schreef al eerder over hip en creatief Strijp-S en ook dit adresje is een echte aanrader. Wat leuk dat mijn eigen stad dit te bieden heeft!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *