Creatieve fotografie

Met de gezellige drukte van 2 kinderen in huis denk  ik regelmatig; ‘dat had ik vast moeten leggen!’. Ik maak al vrij veel foto’s van mijn kindjes, mijn huis, lekker eten, leuke situaties en ik probeer ideetjes die ik heb vast te leggen of uit te voeren. Photoshop is een heerlijk middel om de ideëen in mijn hoofd wat meer vorm te geven. Als ik het werk van deze fotografen zie, dan zou ik willen dat ik er nog veel beter in was; zowel in het fotograferen, als in het bewerken en manipuleren van foto’s, de mogelijkheden lijken eindeloos!

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt door Jason Lee; een creatieve vader die zijn dochters fotografeert en fantastische plaatjes maakt! Je vindt er nog veel meer op zijn blog: http://kristinandkayla.blogspot.nl/   

Laatst zag ik werk van Emil Nystrom. Hij doet het op deze manier, ook erg grappig!

Het kriebelt bij mij al om mijn eigen varianten te maken, (zoals ook onze kerstkaart vorig jaar) Het idee is er vaak zo, maar de uitvoering kost tijd! Als het ervan komt verschijnt het resultaat natuurlijk op mijn blog 😉

Meer creatieve fotoinspiratie vind je op mijn pinterest-bord.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *