,

Ikea love

Ikea verrast me wel eens vaker met producten en concepten die erg vernieuwend of bijzonder mooi vormgegeven zijn (voor een fijn prijsje). Zo ligt er nu ‘Huset’ in de winkel. Een setje mini Ikea meubeltjes voor een poppenhuis. Briljant idee om, zoals de echte designklassiekers op een dure manier ook doen, je beste modellen in miniatuur uit te brengen. We zijn gevoelig voor de schattige mini-varianten van fijne producten!

Een ander ‘nieuwtje’ is dat Ikea online, maar ook in de filialen Delft en Amersfoort een te gekke papershop geopend heeft. Gave papierproducten; schriftjes, blokjes, tape, maar ook een hele lijn artikelen om kadootjes in te pakken en te decoreren. Alles groots aangepakt en per kleur uitgewerkt, om hebberig van te worden!

Hieronder mijn laatste Ikea-aanwinsten, die ik niet kon weerstaan:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *