,

DIY Garland/ Vlaggenlijntje

Mijn broer en zijn vriendin geven dit weekend hun housewarming/ verjaardagsfeest. Ik maakte met Noa een vrolijk vlaggenlijntje voor ze. Hier zie je hoe.

Ik kocht bij de Flying Tiger een pakje driehoekjes (vlaggetjes) in verschillende kleuren, koos de blauwe als beste passend in hun huis, en toverde wat stickertjes uit de kast. Noa mocht aan de slag met het versieren.

De prachtige willekeur waarmee een 2-jarige stickertjes verdeelt over vlaggetjes is zelf niet na te maken. Leuk, want zo is het echt haar project. Wel moedigde ik aan om ze niet teveel op elkaar te plakken (wat erg aanlokkelijk bleek). Qua fijne motoriek lukte dit net, je zou voor iets grotere stickers kunnen kiezen om het je peuter makkelijker te maken.

Perforeer in elk vlaggetje 2 gaatjes en rijg er een stuk draad doorheen. Dan is je vlaggenlijntje en zelfgemaakt kadootje af!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *