, ,

Happy meals conceptual cooking

Een nieuw seizoen Happy Meals etentjes gaat van start. De afgelopen jaren kookten we om de beurt met een bestemming als inspiratie. Nu pakken we het groter aan. ‘Conceptual cooking’ houdt in dat de keuze voor een thema/ concept vrij is. Wij verzorgden afgelopen weekend het eerste, gezellige etentje in ‘Back to school’ thema.

Voor de aankleding maakte ik chalkboard placemats en bijpassende menuutjes en ging ik enigszins over de top met vliegtuigjes van snoeppapier en schoolkrijtjes…

De mozarellasticks vooraf zijn eenvoudig te maken en erg lekker. Snijdt reepjes mozarella, haal ze door de bloem, door wat losgeklopt ei en tenslotte door paneermeel. Doe dit zo nodig nog een keer. Dan slechts 30 sec in de friteuse (170 graden).

Het hoofdgerecht zag eruit als een ‘lunchbag’ uit de over met zalmfilet, courgette, lenteui, champignons, witte wijn en kruidenboter.

Tenslotte een karamel-appel als toetje. Het leek ons lekker om deze met zachte caramel te maken. Een goed recept vindt je hier. Let op de caramel wordt enorm heet, dus laat je niet verleiden om met een vinger in de pan te willen proeven 😉

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *