,

Instacollage

Op instagram ging afgelopen week de hashtag #colourcollage rond. De bedoeling was om een collage in een kleur naar keuze te maken van foto’s uit je bestaande instagram-feed. Wat een leuk klusje! Het zal niemand verbazen dat ik al gauw een roze en blauwkleurige collage maakte, maar ik vond eerlijk gezegd mijn zwart-witte ook wel goed gelukt. 

Het lukte me zelfs een collage te vullen met natureltinten! Wat leuk om zo met je fijnste foto’s bezig te zijn en ook de creaties van anderen voorbij te zien komen!

Instagram is een leuke vorm van social media gebaseerd op snapshots van je dagelijks leven. Je vindt me hier.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *