,

Noa knipt

noaknipt1

Noa vertelde laatst vol trots hoe ze leerde knippen op het kinderdagverblijf. Ik kon natuurlijk niet anders dan van ons eerstvolgende projectje een knipwerkje te maken. In heel wat dingen lijkt Noa op mij, zo ook als het om kleurtjes gaat. Ik nam haar mee naar de kleurenwand met verfstaaltjes bij de Gamma en liet haar zelf haar mooiste kleurtjes kiezen. Hoewel de keus natuurlijk veel te groot is voor een peuter, genoot ze zichtbaar van de vele mogelijkheden en het zelf uitkiezen.

noaknipt2

Noaknipt3b

Thuis werden de kaartjes fanatiek klein geknipt, wat nog best moeilijk bleek voor die kleine handjes (..het helpt om de kaartjes voor je kleintje vast te houden). Ik besmeerde de stukjes met wat lijm en Noa plakte het vel vol. Natuurlijk krijgt het kleurrijke eindresultaat een plekje op de plank, maar vooral het projectje zelf is erg leuk en simpel om samen te maken met een peuter!

Noaknipt4

 

When Noa told me how she loved cutting paper at daycare, I had make sure our next project involved scissors! Just like me she loves colors so I took her to the Gamma (DIY and construction store) and showed her the wall of paintchips. She picked her favorite colors with care (obviously too much choice for a 2 year-old, but she seemed to enjoy the possibilities ;-)) At home we cut the chips into small pieces (quite difficult, it helped a lot when I held the card up for her to cut). And after I put a bit of glue on the pieces, Noa placed the colors on the sheet. Proudly we framed the result, but most of all we enjoyed this easy and fun DIY project together!

6 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *