, ,

Le petit biscuit

In het creatieve online wereldje kom ik vaak prachtige dingen tegen. Een van mijn favorieten is Eva met haar winkeltje ‘Le petit biscuit’. Behalve prachtige koekjes, taarten en partygoods, maakt Eva ook erg lieve prints en is haar stijlvolle Instagram feed er een om van te smullen!

lepetitbiscuit1

Ik schafte pasgeleden de schattige print van het maantje aan voor op de kamer van de kindjes. Het leuke van zo’n aankoop is dat je een print hebt die je niet overal ziet en ik het verhaal en de maker achter het product al heb leren kennen door Instagram.

poster

Check Eva’s little shop ‘Le petit biscuit’! She makes and sells the most beautiful cakes, cookies and partygoods, but also some lovely prints. I love her style and Instagram feed. I bought the cute Moon-print for the kids’ room. I like the fact that this poster is not for sale in every store and that I kind of know the maker and her style through Instagram.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *