Fort Festijn

FortFestijn2

Hoewel Haarlem voor ons niet direct om de hoek is besloten we er afgelopen weekend toch heen te rijden om een kijkje te nemen op Fort Festijn. Een erg gezellig evenement dat Femke van Heeerlijk nu voor de derde keer organiseerde. In het zonnetje maar ook binnen in het leuke pand van Seinwezen stonden webshophouders, bloggers en andere creatieven hun moois te showen. Ik zag er veel bekenden (hoewel ik volgens mij heel wat mensen gemist heb omdat ik ze niet herkende…) en was het sfeertje super!

FortFestijn3

101 woonideeën organiseerde (papier)workshops waaronder deze leuke DIY stempelkaarten maken en direct versturen. Natuurlijk ging er een kaartje naar Opa en Oma. Verder smulden we van koffie en heerlijke taartjes uit de leuke caravan van Suiker en Bloem en snuffelde ik bij (en kletste ik met) wat gezellige deelnemers (o.a.  Margo Slingerland, Via Martine, Zilverblauw, Femkeido, Binti home en Indi-ish)

Noa werd voor het eerst geschminkt en vond het prachtig. Als een roze vlinder fladderde ze de dag door. Je ziet dat Max er het zijne van denkt 😉

FortFestijn4

FortFestijn5

Wat een heerlijk dagje Haarlem! Complimenten voor Femke en Eddy (op onderstaande foto) en Jolien van den Berg voor de organisatie!

FortFestijn1

Although Haarlem is not around the corner for us, we dicided to go anyway to visit Fort Festijn. A nice event full of webshop owners, bloggers and other creatives. It was a lovely day! So nice to see some friends, make our own stamp card, see all the lovely stuff and eat great cake! Noa was turned into a butterfly and she loved it! Max on the other hand didn’t seem to understand why you would ever want a butterfly on your face 😉 Thanks Femke en Eddy and Jolien van den Berg for a great event!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *