,

Noa 3 jaar!

Noa3jaar1

Noa wordt vandaag alweer 3 jaar! Wat vliegt de tijd! Ze zag zelf een ijsjes-feestje wel zitten. En hoewel ik niet perse van de themafeestjes ben (blij dat ze geen Dora feest vroeg… ;-), kon ik een ijsjesthema wel waarderen! We maakten deze kaart als uitnodiging en vieren komend weekend feest. Gisteren mocht Noa al trakteren op het kinderdagverblijf…uiteraard in stijl 😉 Ik maakte fruitijsjes door op een lange prikker plakjes fruit te prikken. Met een uitsteekvormpje krijg je mooie strakke rondjes. Het hoorntje sneed ik uit stevige peperkoek. Met een eigen vlaggetje erin werd het een vrolijke en gezonde traktatie.

Noa3jaar2

Noa3jaar3

Enigszins verlegen genoot ze gister van alle aandacht van de juffen en kindjes. Vandaag de eerste cadeautjes gekregen en een feestelijk ontbijtje. Het superleuke papieren ijsjesservies (-setje) kreeg ik van de week zomaar cadeau bij een bezoekje aan een favoriet winkeltje van me; Polarn O. Pyret. Deze heerlijke Zweedse kinderwinkel (die ik eerder in Stockholm vond) zit in hartje Eindhoven

Noa3jaar4

Noa3jaar5

Our little girl Noa turns 3 today! Time flies! She requested an icecream party and I (of course) gave in. Noa was happy to model for this invition I made. She loved having her own icecreamtruck ;-). We also made healthy fruit-icecreams as treats for daycare yesterday. They’re easy to make. Cut round slices of fruit (with a cookiecutter) and pin them on a skewer. By cutting gingerbread (peperkoek) in triangles I made the cones. With a personal flag on top the treat was finished and looked very colourful. Noa was a bit shy because of all the attention, but she did enjoy the party at daycare. Today we had a slow start with some presents and a festive little breakfast. The cute icecream-plate and -cup are a sweet gift from Polarn O. Pyret. One of my favorite kids stores from Sweden (luckily there’s also a store is in Eindhoven city!) Two more days of party ahead 😉

15 antwoorden
  1. Anneleen
    Anneleen zegt:

    Leuke traktatie!
    Vier jaar geleden kocht ik in Noorwegen in een winkeltje een body van Polarn O. Pyret en die hebben mij beide dochters erg lang gedragen. Had al eens gezocht naar een webshop in België/Nederland, maar niets gevonden, tot nu… zo geweldig! Bedankt voor de link!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *