,

DIY Cardboard box

 Box3

Zou ik het als reden kunnen aanvoeren voor het bestellen van leuke pakketjes online? Dat de kids de kartonnen doos die eromheen komt zo leuk vinden? Afgelopen week maakte ik van een grote Adidas-doos, met een paar tapejes en een klein beetje snijwerk, heel eenvoudig een ijskraampje. Noa zit nog steeds in  haar ijsjesfase (of is het geen fase…?!) en ging helemaal op in haar spel. We smullen al heel de week van haar bijzondere creaties van taart, ijs en koffie. Max daarentegen gooit met een brede grijns alles wat hij in handen krijgt door de kamer… Volgende keer ook maar weer een jongensding maken (zoals hier)

Box2

Box1

Could it be a good excuse for ordering more packages online? The fact that my kids like the cardboard boxes so much afterwards? Last week I used only a few pieces of tape and a few cuts with a knife to turn an empty Adidas box into an icecream stand for Noa (who’s still very much into icecreams 😉 She made us lots of original cakes, icecreams and coffees this week. Big fun! Max loved the icecream as well, but likes throwing the pieces around the house even more 😉  

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *