, ,

Hotspot: Ice & Tastebar!

Intelligentia

Strijp-S is de wijk in Eindhoven waar je gewoon regelmatig wil zijn, er is altijd inspiratie en creativiteit te vinden. Zo ontdekte ik laatst het heerlijke concept van Bjorn Cocu en Sabine Gubbels; Tastebar Intelligentia ICE. Uitgangspunt is de surrealistische wereld van Alice in Wonderland waar niets is wat het lijkt. Het concept is tot in detail uitgewerkt; de bijzondere smaken ijs die met zorg bereid zijn, de dessert kaart die nogal verrassend is, maar ook het interieur is prachtig vormgegeven binnen het thema.

Intelligentia1

Intelligentia2

Ik hou van dit soort concepten, er is zoveel aandacht besteed aan het idee en de uitvoering ervan en het onderscheidt zich van wat er al is. Bovendien is het sfeertje met de zoete touch natuurlijk wel erg in mijn straatje 😉 Noa smulde van Prinsessenijs (Suikerspin-smaak), maar ook de Salty Caramel en de Lavendel-Framboos vielen zeker in de smaak! Wij weten waar wij de komende zomer onze ijsjes gaan eten!

Intelligentia6

Intelligentia5

Strijp-S in Eindhoven is the place to be. Since 2 months there’s a great new concept created by Bjorn Cocu and Sabine Gubbels: Tastebar Intelligentia ICE. Around the Alice in Wonderland theme this whole spot was built. Nothing is what it seems, a great idea for tasting and experiencing flavours. Even the interior is brilliantly matched. I love concepts like this, so well executed and so different than the rest. And of course this style (sweet and bright with a twist) is just the way I like it 😉 Noa enjoyed a Princess-icecream (Cotton Candy flavoured) but also the Salty Caramel and the Lavender-Raspberry were lovely! We’ll definitely be eating a lot of icecreams here this summer!

5 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *