Feelgood Sunday

Ik probeerde dit weekend langzaam aan uit de vakantiemodus te komen en de groeiende to-do lijst weer op te pakken. Ik nam me o.a. voor jullie hier weer eens te laten zien hoe leuk de Feelgoodmarket op Strijp-S is die elke 3e zondag van de maand plaatsvindt. Het bleek koud, regenachtig, maar zoals gewoonlijk weer erg druk en gezellig!

Feelgood1

Feelgood3

Rondstruinen tussen de kraampjes van lokale creatievelingen en ontwerpers, heerlijke food-concepten, veel fun voor de kids en fijne adresjes als ’t Koffiehuisje, Intelligentia en Onder de Leidingstraat die je mee kan pakken als je toch in de buurt bent! Zo beleefden we een fijne zondagmiddag en gingen ietwat op in heerlijke koffie, lekker eten en goed gezelschap dat de prachtige kiekjes er bij inschoten…wel optimaal gerekt die vakantiemood 😉

Feelgood4

Feelgood2

I’m trying hard to switch from a lovely and relaxed holiday mood into the work-mood because of a growing to-do list for next week. I also wanted to show here once again how much fun the Feelgoodmarket at Strijp-S is (every third sunday of the month). It turned out to be quite difficult to make great pics; the weather was bad, it was very crowded and as usual we enjoyed ourselves too much! Drinking good coffee, meeting nice people while the kids were having fun with all the activities. Besides that, you might as well visit cool spots such as Intelligentia, Koffiehuisje and Onder de Leidingstraat. So not a very big post this time, but at least a good sunday in the last bits of holiday-mood!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *