,

Even Amsterdam!

Zaterdagochtend aan het ontbijt besloten we dat een bezoekje aan Amsterdam wel een lekker idee was. We reden naar de P+R bij de Arena en vervolgens met de tram het centrum in, iets wat de kids erg leuk vinden.

Amsterdam6

Met 2 kids moet je niet teveel willen in 1 dag, dus geen volle to-do list, maar gewoon een lekker dagje rustig aan. Big en Belg deden we natuurlijk weer even aan (we gingen al eens en ben sindsdien fan!). Wat een heerlijke winkel is dat, en ja, de kids hebben toch kleren nodig he 😉

Amsterdam3

Amsterdam4

Verder vooral weekend vieren samen; een taartje eten bij De taart van mijn tante en lekker spelen in de speeltuin. Amsterdam is eigenlijk altijd fijn.

Amsterdam5

Amsterdam7

Saturdaymorning over breakfast we decided it would be a good idea to visit Amsterdam. We took it easy with 2 kids, so a little bit of shopping at the lovely store of Big en Belg. (Been there before and it’s on my must-go-list ever since). We had coffee and cake at Taart van mijn tante and the kids played at the playground. They really enjoy travelling by tram as well. Amsterdam is always a good idea 😉 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *