,

Parijs adresjes!

De weken vliegen voorbij en ik kom voor mijn gevoel veel te weinig hier! Van de week laat ik zien waar ik zo druk mee ben, want het wordt een erg tof project! Voor nu nog wat Parijse adresjes die ik nog verschuldigd was sinds deze post.

Parijs1

Het was werkelijk een bliksembezoekje van 1,5 dag waar we zoveel mogelijk ingepropt hebben. Nu lijkt het cliché om even bij de Eiffeltoren te gaan kijken, mar man wat ben ik blij dat we dat toch nog hebben gedaan ’s avonds…Bijzonder indrukwekkend zo in het donker!

Parijs4

We sliepen een nachtje in het coole hotel Mama Shelter. Deze keten heeft een erg gaaf concept en dito inrichting (Philippe Starck!). Het werd me verboden om foto’s te maken, dus hier moet je het mee doen 😉

Parijs5

Parijs6

Parijs11

Tegenover het hotel huur je goedkoop een fiets om in 1 rechte weg naar beneden Le Marais in the rijden. We bezochten hier het vooraanstaande concept-warenhuis Merci.

Parijs8

Parijs7

Ernaast zit de luxe kinderwinkel BonTon. Je kijkt je ogen uit; mode, interieur, accessoires, speelgoed en party-goods…en allemaal even mooi!

Parijs9

Tenslotte fietsten we langs de propvolle winkel Les Petit Fleurs in een klein steegje… Een grote rommel aan moois is denk ik de beste omschrijving. Het ligt er veel te vol, maar je vindt er de prachtigste items! Ik werd hiervoor getipt door de meiden van Wowgoods!

Parijs10

Met meer tijd zou ik zeker per fiets verder deze wijk in zijn gegaan, volgens mij is er nog zoveel te ontdekken!

I’ve been so busy working that I haven’t been here so much. Next week I’ll show you what I’m working on, it’s gonna be a very cool project! A while ago I promised to share some of our Paris hotspots, so here they are! We had a tight schedule with only 1,5 day there including the fair. It seems a bit cliche to go and see the Eiffeltower, but I’m so glad we did. It’s so impressive at night! We stayed one night at the hotel Mama Shelter. This chain has such a cool concept and design (Philip Starck did the interior!) I wasn’t allowed to take any pictures, so I just got these.. In the morning we rented a bike to go one straight way into Le Marais. We visited Merci and the kids boutique BonTon, such cool stores! Last but not least we went to Les Petit Fleurs, a packed little shop with great stuff! Next time I’m in Paris I’d love to take the bike further into this lovely part of the city!

7 antwoorden
  • Bubblemint
   Bubblemint zegt:

   Ja soms een beetje gekkenhuis, maar zolang het zo’n leuke dingen zijn doe ik ze graag! Jij bent dus ook bij Mama Shelter geweest Karlijn? Gaaf he?!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *