, ,

Pop Up!!

Eindelijk is het zover dat ik kan vertellen wat me nu al weken bezig houdt….! Tijdens de Dutch Design Week (het meest inspirerende event van het jaar in Eindhoven!) initieer ik in samenwerking met Coffeelovers het DDW Pop-Up Bloggerscafé!!

LogoPopUp2

In het café zullen vooraanstaande bloggers vanuit verschillende invalshoeken hun DDW design-inspiratie delen met hun eigen samengestelde blogger-teams. Verder kunnen bloggers, hun volgers, online bekenden en DDW bezoekers elkaar op deze plek eens offline ontmoeten. Er is goede koffie, snelle wifi om ter plekke te bloggen of posten op social media en natuurlijk volop DDW-inspiratie te vinden!

Ik vind het te gek dat 3 van de beste, meest inspirerende bloggers meteen hebben ingestemd om met me mee te doen en het concept mee vorm te geven! Anki van Zilverblauw zal de lifestylebloggers vertegenwoordigen, Esther van Urban Moms de Kids-bloggers en Suzanne van EnSuus vertegenwoordigt de interieurbloggers! Hun ‘likes’ vormen de rode draad in het Bloggerscafe!

Dots

We zijn druk bezig met het programma voor deze week (van 18 t/m 26 oktober, hier in het Zuiden is dat de herfstvakantie) en verdere toelichting op het concept, werkwijze en toffe details volgen binnenkort. Zie hier vast de aankondiging op de DDW site. Het lijkt me superleuk om velen van jullie daar te ontmoeten!

PopUp1

Finally I can tell you about this project that’s been keeping me busy lately! During the Dutch Design Week (the most inspiring event of the year in my hometown Eindhoven) I’ll be collaborating with Coffeelovers and opening a Pop-Up Bloggerscafé!! In this café in the centre of Eindhoven design-inspiration will be shared by bloggers from different backgrounds. I’m so excited that 3 of the best Dutch bloggers wanted to join me right away to make this concept a big hit! Anki from Zilverblauw will represent the lifestyle-bloggers, Esther from Urban Moms the kids-bloggers and Suzanne from EnSuus will represent the interiorbloggers. All 3 girls will create their own blogger-team to visit and share their DDW design inspiration. Bloggers, their followers, online friends and visitors of the DDW can meet up here for good coffee and lots of design inspiration! We’re workin on the programme and all the cool details, so soon more on this! You can find out more on Bloggerscafé on the DDW website. It would be very cool to meet you there during the Dutch Design Week! (18th – 26th of oct.)

16 antwoorden
 1. Karlijn
  Karlijn zegt:

  Oh Lonneke wat gaaf! Ik was al zo benieuwd wat jullie plannen waren na al die instagram foto’s. Maar wat leuk! Het lijkt me heel leuk om langs te komen, maar mijn blog is niet groot ofzo. Maakt dat uit?

  Beantwoorden
 2. Denise Beckand
  Denise Beckand zegt:

  Ik las al over dit super leuke initiatief op IG! Ik bezoek zelf DDW ieder jaar maar zou het heel leuk vinden om dit eens te doen met mede-bloggers, kan ik ook komen? Ben een lifestyleblogger met de focus op kleur en DIY (en ik woon in Brabant, voor de verandering ook wel eens fijn ;-))

  Beantwoorden
  • Bubblemint
   Bubblemint zegt:

   Natuurlijk ben je welkom Denise! Ik ben druk bezig met het programma, binnenkort een blogje. Je kan hoe dan ook langskomen er is ruimte genoeg om hier af te spreken, te komen bloggen of juist te komen wanneer de teams aanhet bloggen zijn!

   Beantwoorden
 3. Saskia
  Saskia zegt:

  Wat een leuk initiatief! Ik blog eigenlijk helemaal niet over design, maar het lijkt me wel leuk om eens met allemaal bloggers samen te zitten (en ik woon in Eindhoven). Mag ik dan ook aansluiten? 🙂

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *