Woonbeurs 2014

Woonbeurs1

Vandaag bracht ik een bezoekje aan de Woonbeurs in Amsterdam. Het was er gezellig en erg druk! Ik maakte veel foto’s met daarop ook vaak de vele andere bezoekers. Toch heb ik een kleine selectie gemaakt van het moois dat ik tegenkwam om je een indruk te geven.

De inspiratiehuizen van de woonbladen waren net als vorig jaar weer erg gaaf. Deze van 101 woonideeën was prachtig! Creatief, helder en kleurrijk! Oh, wat zonde toch dat dit blad volgend jaar ophoudt te bestaan.

Woonbeurs2

Verder de huizen van VT wonen (grafisch en feestelijk) en Ariadne at home (zachte vintage pastellen) die veel aandacht trokken:

Woonbeurs5

Woonbeurs6

Het inspiratiehuis van de Eigen huis en Interieur vond ik vernieuwend en erg tof!

Woonbeurs4

Naast de vele bekende merken die altijd weer leuk zijn om tegen te komen zag ik een nieuwkomer die ik dacht te herkennen van hun toffe muurstickers. Blijkt dat Hektik inmiddels een veel grotere range aan leuke producten hebben!

Woonbeurs3

Vandaag waren er ook een boel bloggers aanwezig op de woonbeurs en dus ook veel bekenden. Wat een leuke club mensen bij elkaar! Velen hebben overigens al aangegeven aanwezig te zullen zijn in het DDW Pop-Up Bloggerscafé! Superleuk, ik kijk er nu al naar uit!

Woonbeurs7

I went to the Woonbeurs in Amsterdam today! It was nice and busy! Unfortunately most of my pictures have crowds of people in it 😉 I made a selection to give you an impression. Just like last year the inspiration houses of the magazines were beautiful! I especially liked the 101 house. It’s creative, bright and colorful! It’s such a shame that this magazine will stop at the end of this year… The VT wonen house was graphic and festive and the Ariadne house had lots of pretty vintage pastels. The inspiration house of the Eigen Huis en Interieur was trendy and cool! Today was also bloggers-day, so I enjoyed seeing and catching up with them! Many already let me know that they’ll also be joining the DDW Pop-Up Bloggerscafé! Looking forward to that! 

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *