,

Adidas DIY

Adidas1

Mocht het je ontgaan zijn, ik ben nogal dol op sneakers. Ik verzamel ze, draag ze dagelijks en kan ze moeilijk wegdoen als ze versleten zijn. Ik liep al langer met de gedachte om eens en paar te personaliseren (wat heel eenvoudig kan online). Ik hoefde niet zo lang na te denken, ik had uiteraard bedrijfssneakers nodig!

Adidas2 Adids3

In case you didn’t notice yet, I’m kind of crazy about sneakers. Collecting them, wearing them everyday and finding it hard to throw away old ones… I’ve been wanting to customize my own, it’s so easy (see here). It was obvious, I needed company-sneakers 😉 

 

8 antwoorden
  • Bubblemint
   Bubblemint zegt:

   Dank je wel Silvana! Het Bubblegum automaat gaven we zelf een makeover, heb er dstijds een blogje over geschreven. Nog steeds heel blij mee.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *