,

Happily ever paper

FEB-HappilyEverPaper

Herinner je je nog dat ik laatst vertelde over mijn ontdekking op de beurs in Frankfurt? De perskit die me zo gelukkig maakte? Nou die kwam van Happily Ever Paper. Ik plaatste toe al een foto, maar beter nog kun je even op hun site kijken als je van mooie en bijzondere stationery houdt. Deze te gekke kalender kreeg ik mee…ik vind de grafische prints prachtig en heb ze nog verspreid in huis staan ipv in een stapeltje met elke maand een nieuwe voorop 😉

De lampjes-letters komen uit Amerika via een lieve collega daar. Van karton, dus niet duur en zelfs nog te personaliseren als je zou willen.

HappilyEverPaper2

HappilyEverPaper3

HappilyEverPaper4

Remeber I told you about the great stationery brand I discovered in Frankfurt a few weeks ago? Well, that was Happily Ever Paper, and they sent me home with their gorgeous calendar which made my day! I just love the graphic prints and in stead of showing just one print each month, I now spread a few cards across the livingroom 😉 Check their website for more lovely notebooks! The Markee letters come from America, a sweet colleague brought them for me. I think they are really cool. Made out of cardboard so not expensive at all and even customizable if you’d want to. 

4 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *