,

Lente DIY

LenteDIY1

Ok, als je het hebt over geometrische vaasjes, dan is Lenneke Wispelwey natuurlijk de absolute koningin met haar prachtige designs! Maar steeds vaker wordt haar stijl geïmiteerd, in allerlei vormen en prijsklassen. Toen ik geheel toevallig eens bij de Jysk binnenliep en dit vaasje voor 4,99 zag, nam ik ‘m mee. Ik bedoel, voor die prijs kun je nog eens een experimentje doen toch? Ik spoot met een spuitbus de onderste helft mintkleurig. Het hoeft niet eens heel precies, je krijgt vanzelf een mooi verloopje. Ik moet zeggen dat ‘ie het lentegevoel in mijn kastje wel compleet maakt 😉

LenteDIY2

I love the beautiful designs of Lenneke Wispelwey and everywhere I go I see products that are inspired (some even copied) by her style. When I accidentally came across this vase for 4,99 I brought it home for a simple experiment. Ik spray-painted the lower half of the vase. It’s so easy, the gradient look comes naturally. I actually love the way it completes the spring-feeling in my cabinet!

8 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *