,

Oh Marie tribe!

OhMarieTribe1

Vandaag ging ik naar de lancering van de nieuwe Oh Marie! website. Oh Marie was voorheen een erg tof online magazine dat met veel passie gemaakt werd door Marlous. Daarnaast hield Marlous ook haar persoonlijke blog Planet Fur bij, een absolute favoriet van mij! Met deze lancering werden die 2 platforms samengevoegd en en gaat Marlous samen met Anne verder werken aan het nieuwe, allesomvattende Oh Marie! Het feestje vond plaats bij Druk in Utrecht. Een leuke locatie geheel in tribe-stijl, lekkere taartjes en erg veel gezellige gasten. Een fijne start voor vast nog heel veel moois! Succes meiden, ik blijf jullie volgen!

OhMarieTribe2

OhMarieTribe3

I was invited to join the launch of the new Oh Marie! website today. Before, Oh Marie! was a cool and succesful online magazine, made by Marlous, who also blogged on her personal blog Planet Fur (one of my favorites!). Together with Anne, she now combines these 2 on the new Oh Marie platform. The party was held at Druk in Utrecht, a cool location in tribe style with lovely pastries and great people. Good luck girls, i’ll definitely keep on following the Oh Marie tribe! 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *