,

Yksi en DDW 2015

Vanmiddag was op Strijp-S de kick-off voor de Dutch Design week 2015 (die elk jaar in oktober in Eindhoven plaatsvindt). Omdat ik vorig jaar deelnemer was met het DDW Bloggerscafé, was ik uitgenodigd om erbij te zijn. Ik glipte voor aanvang nog even de fijne Yksi winkel ernaast in. Als je die nog niet kent, zeker op je Eindhoven-lijstje zetten! Bij Yksi zijn naast de shop vol prachtig design ook vaak erg leuke expo’s.

Yksi en ddw2Yksi en ddw1Yksi en ddw3

De DDW voor 2015 werd feestelijk ingeluid met de bekendmaking van de nieuwe ambassadeurs; Jurgen Bey en Rianne Makkink. Verder inspiratie van een aantal deelnemers met hun komende projecten en een hapje en een drankje. Ik werd verrast met het mooie naslagwerk van de DDW 2014, waarin het Bloggerscafé vermeld stond. Een eer, helaas niet helemaal met de juiste credits…maar goed. Zoals je wellicht hebt mee kunnen lezen toendertijd heb ik ervan genoten dit concept neer te zetten, met fijne mensen samen te werken en te zien dat het goed ontvangen werd. Het was wel erg intensief, dus ik ben er nog niet uit of ik dit jaar weer mee zal doen, en zo ja, op welke manier dan. Als je tips of creatieve ideeën hebt hoor ik ze graag! Wordt vervolgd 😉

Yksi en ddw5 Yksi en ddw4

This afternoon I was invited to join the kick off for the Dutch Design Week 2015 (which takes place every year in october in Eindhoven). Just before the meeting I had a little time to pop into the lovely Yksi store nextdoor. This is a shop full of great design and often cool expo’s. The DDW kick off was festive. The new ambassadors were announced for this year; Jurgen Bey and Rianne Makkink. Also some inspiration from participating designers and of course drinks and food. I was surprised with the cool visual book of DDW 2014, with my project from last year in it! As you might have read in my blog at that time, the Bloggerscafé was a really cool concept to  work on with a lot of creative friends joining me and making it succesful. I’m not sure whether to join 2015’s edition again with a bloggers concept since it was quite intensive ;-)…Any creative ideas or tips are welcome! To be continued…

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *