,

Een te gek vriendenboekje

Vriendenboekje1

Van de week kreeg ik dit erg fijne pakketje op de mat. Het spiksplinternieuwe vriendenboekje, uitgegeven door Snor. Esther (die ik bewonder om de manier waarop ze het te gekke internationale platform Babyccino combineert met 4 kids thuis..!) bedacht het concept en vertelde me er laatst over. Wat gaaf om nu het resultaat helemaal af te zien! Het is vernieuwend en prachtig vormgegeven met illustraties van Julie Marabelle. Wat een te gek resultaat dames! Op instagram werden mensen al nieuwsgierig naar de inhoud; bij deze een kijkje.

A few days ago a lovely package arrived at my home! This brand new friend book, published bij Uitgeverij Snor. Esther (I really admire her for running the inspiring platform Babyccino, and in the meantime raising 4 kids..!) came up with this concept and told me about it a while ago. So cool to see it finished now! It looks fantastic! The gorgeous illustrations are from Julie Marabelle. Great job girls. Because of some curiousity on Instgram, I’ll give you a peek inside te book!

Vriendenboekje4

Vriendenboekje2

Inclusief stickers om de bladzijdes aan te kleden!

Stickers to decorate the pages are included!

Vriendenboekje5

Vriendenboekje3

Vriendenboekje6

4 antwoorden
  1. Lonneke
    Lonneke zegt:

    Wat een geweldig boekje! Vele malen beter dan al die Disney-varianten die er te vinden zijn. Nu vind ik zoveel dingen van Snor leuk. Het is dat mijn meisje nog wel heel klein is anders wilde ik er ook eentje 🙂

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *