,

Op naar Berlijn!

OpnaarBerlijn1

Zoals ik al vertelde staan er deze maand erg veel leuke plannen in de agenda. Een beetje hectisch, maar te leuk om te laten schieten. Vers terug uit Barcelona ben ik in een paar dagen tijd mijn volgende tripje alweer aan het voorbereiden. Voor werk ga ik volgende week een paar dagen naar Berlijn, op zoek naar trends, inspiratie en wat onderzoek. Ik bereid mijn tripjes goed voor, zodat ik weet waar ik moet zijn en mijn tijd ter plekke goed kan benutten. De tips die ik verzamelde op mijn Pinterest bord of uit eerdere bezoekjes (zie blogs 1,2,3) zet ik meestal op printjes van google maps of op de crumpled city maps (van Palomar) die ik van een aantal steden heb. Toen ik in januari op de beurs in Frankfurt liep, kwam ik de stand van Palomar tegen en ontdekte dat ze meer gave nieuwe producten hadden liggen, zoals deze transparent city map! Wat een gaaf idee, een uitvouw plattegrond met zelfklevende transparante vellen erin, zodat je niet op de kaart zelf kladdert, maat op de losse sheets. Ik kletste wat in de stand over de producten en de liefde voor citytrips. Uiteindelijk mocht ik een city map meenemen om hem te testen! Helemaal enthousiast teken ik nog gauw mijn favoriete adresjes in op de kaart. Als je nog gave Berlijn-tips hebt, let me know!

OpnaarBerlijn2

OpnaarBerlijn4

OpnaarBerlijn3

As I told you before, these weeks are really busy,but so much fun! Right back from Barcelona, now in a few days I’m preparing my next trip, to Berlin! I love Berlin, and get to go back there next week for work. I’ll be looking for trends, inspiration and do some research. I always like to prepare my citytrips to know where to go, and use my time well. Normally I put the inspiration from my Pinterest-board or previous visits (see blogs 1,2 and 3) on a google maps print or a city map. I like the crumpled city maps from Palomar, really smart. Now when I was at Paperworld in Frankfurt last january, I saw the stand of Palomar and discovered they have more awesome new products. I think the transparent city map is really cool. A foldable citymap with adhesive, transparent sheets to put over the map and write on. Clever, because you won’t trash the whole map, and you’re able to change the sheets for another visit or purpose. After a nice chat at their stand, I got to take one city map with me to test it! Really cool! So now I’m busy putting the hotspots in place, if you have more good tips on Berlin, let me know!

4 antwoorden
 1. Judith
  Judith zegt:

  Wat een gave plattegrond! You can read staat er al op zie ik 😉 Ik hoop dat je er ook op donderdagavond bent, dan moet je zeker lekker streetfood gaat eten in Markthalle9. Veel plezier alvast!

  Beantwoorden
 2. Karlijn
  Karlijn zegt:

  Die plattegrond! Zo tof en ik vind het echt iets voor jou 🙂 Berlijn is een leuke stad, ik ben er afgelopen mei voor de eerste keer geweest. Ken je de blog van Eva (evainberlin) al? Zij woont in Berlijn en heeft veel leuke tips! X

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *