,

Pop-up Playground at Sissy Boy

SBPlayground1

Onze meivakantie zat overvol dit jaar. Eerst mijn werktripje naar Berlijn en vervolgens een druk weekje op familiebezoek in het buitenland met de kindjes. Gelukkig was alles fijn en genoten we van nog een lekker weekend thuis. Ik had geluk dat ik nog net een kijkje kon gaan nemen bij dit leuke concept voor kids. Sissy Boy creëerde, in samenwerking met Esther van Babyccino, een Pop-Up playground in hun filiaal in Eindhoven. We namen een kijkje, tot groot genoegen van de kindjes 😉

After another trip abroad, visiting family with the kids we enjoyed a good and calmer weekend at home. Luckily we were just in time to visit this cool concept at Sissy Boy in Eindhoven. They collaborated with Esther from Babyccino to create a Pop-up Playgrond in their shop for a few days. The kids loved it!

SBPlayground2 SBPlayground3

Sjouwen en bouwen met grote blokken van schuim, in gele outfit heel even een echte filmster zijn of in verschillende hoeken in de winkel creatief aan de slag (zoals mooie speelhuisjes maken van kartonnen dozen). Bij binnenkomst kregen de kids een persoonlijk te maken paspoort waar alle activiteiten en acties in stonden. Terwijl de kindjes zich prima vermaakten dronken de meeste papa’s en mama’s een koffietje in het café in de winkel. Een gezellige boel dus. Erg leuk, hopelijk voor herhaling vatbaar!

Running around and building castles with soft foam blocks, being a moviestar in a cool yellow outfit or creating cool stuff like cardboard houses…it was all big fun. The kids received a customizable passport with all the activities in it. Most of the parents enjoyed coffee or lunch at the indoor café. We really enjoyed it, hope these activities will take place more often! 

SBPlayground5 SBPlayground4

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *