,

Dotjes DIY

DIY Dots1

Nu Noa naar school gaat is er minder tijd en energie over voor leuke knutselprojectjes. Toch geniet ze van het samen maken van een simpel werkje . Ik heb eigenlijk altijd kleurstaaltjes in huis, ik neem er standaard een aantal mee elke keer dat ik bij de bouwmarkt ben. Handig voor (werk)projecten, maar ook om te knutselen met kleur (zoals we hier ook deden). Noa koos de mooiste kleuren en met een ponsje haalden we rondjes uit de kaartjes. Met een lijmstift is de confettiposter zo gemaakt! Leg hem onder iets zwaars te drogen zodat de rondjes mooi plat komen te zitten. Ook leuk om op kleur voor iemand te maken als kaartje of kunstwerkje.

DIY Dots2 DIY Dots3 DIY Dots4

With Noa going to school these days, we have less time to craft together. She still enjoys it a lot, so we keep the projects really simple. Today we punched circles out of color-cards from the construction store to make this confetti-poster. We’ve something like this before. Noa picked the colors, punched and glued them onto the paper. It helps to put something heavy on top to dry and get an even result. Also nice to make cards like this in different colors to surprise someone.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *