,

Stockholm love

Stockholm2

Even een paar plaatjes van het fijne Stockholm, waar ik vorige week een paar dagen werkte. Ik bezocht mijn favoriete adresjes in de stad. Je vindt ze terug in mijn eerdere Stockholm posts: Normalm, Södermalm en de oude stad Gamla Stan. Ik bezocht nog een paar coole, nieuwe adresjes zoals Pärlans, een prachtige caramelwinkel in jaren ’50 stijl, op aanraden van de dames van Wowgoods (zó lekker!).

Stockholm3 Stockholm5

Ketens als Granit, Designtorget en Lagerhaus zijn altijd een feestje om te bezoeken. Ook de grote warenhuizen als NK en Ahlens zijn de moeite waard. Stockholm is prachtig, verzorgd en veelzijdig. Van strak en modern, naar oud en sfeervol. Ik genoot van de omgeving en de Zweedse (design)inspiratie!

Stockholm6 Stockholm8 Stockholm7

I really enjoyed working a few days in Stockholm last week. This city has a lot to offer. I visited my favorite shops in different areas. You can find them in my previous Stockholm posts; Normalm, Södermalm en Gamla Stan. I also found some cool new places like Pärlans, the delicious caramel-shop in 50’s style thanks to the tips I got from the Wowgoods girls! I always love to visit Granit, Lagerhaus and Designtorget stores and also the departmentstores NK and Ahlens are lovely. Stockholm city is really beautiful if you ask me, it’s modern, clean but also beautifully old. I loved the trip and the Swedish (design) inspiration.

1 antwoord
  1. janske
    janske zegt:

    Stockholm is zo’n fijne stad…en de mensen zijn er super vriendelijk…ik wil er heel graag nog eens naartoe…dan zet ik bovenstaande winkels op mijn lijstje 😉

    Mooie foto’s!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *