,

Noa’s nieuwe kamer

Kamer Noa6

Zoals je een tijdje geleden al kon lezen, zijn we druk geweest met het maken van een nieuwe kamer voor Noa. Tot dusver lagen Noa en Max samen op 1 kamer (zie hier) en was de andere kamer voor werk/ rommel. Aangezien ik bijna altijd achter de laptop werk en de rommel zich ophoopte op deze kamer, besloten we dat het tijd werd voor een grote opruimactie en een frisse, eigen kamer voor Noa. We kochten een groot bed voor haar bij Ikea, uitklapbaar, om logeerpartijtjes mogelijk te maken. We schilderden een lichtroze (Noa’s keuze uiteraard) vlak op beide muren en ik sneed stencils uit geprint stickerpapier, om vervolgens met en spuitbus de mintkleurige vormpjes op de muur te krijgen. De bergenposter is van Mini Willa en nam ik uit Berlijn mee. De monsterprint is van Noodoll en kreeg ik van Esther.

Kamer Noa1 Kamer Noa5

Dragan bouwde van MDF een koof om de verwarming heen, en schilderde die wit. Hij maakte er sleuven in voor ventilatie en een bak om boekjes in op te bergen. De diepe vensterbank biedt op dit moment plaats aan het Ikea poppenhuisje (waar Sinterklaas in juni verblijft zoals je ziet…)

Kamer Noa4 Kamer Noa2

Hema heeft het ouderwetse Tomado-rekje weer in productie genomen, we bestelden deze online. Het bureautje is ook van Ikea en blijkt een musthave voor Noa, die niets liever doet dan knutselen op haar eigen kamer. Het leuke letterslingertje komt hier vandaan en verder zie je op de plank de poster van Zilverblauw en de kat van Donna Wilson die ik ooit in Londen scoorde. Ik ben erg happy met het gezellige, frisse resultaat en geniet ervan om Noa’s blije snoetje te zien als ze, iedereen die op visite komt, direct naar boven loodst om haar kamer te showen. Max zijn kamer is nu het volgende project!

Kamer Noa3

We’ve been busy changing my former office/ storageroom into a fresh new room for Noa. Ever since Max was born, they’ve been sharing a room (you can see it here). I mostly work behind my laptop nowadays and the office slowly got filled with stuff we don’t use anymore. So it was time to clean the place out and get Noa her own room. We bought a big bed and a little desk at Ikea, so she can have sleepovers and is able to craft in her own room. The color pink was her demand of course, which I tried to keep subtile ;-). I added some shapes by making stencils from printed, adhesive paper and using spraypaint to get them on the wall. Dragan made a wooden casing around the heater, with a space for books in it. We’re happy with the fresh and cosy result and I love watching Noa’s proud and excited look when she showing off her room to anyone who wants to see it. Up next is Max’ room!

4 antwoorden
  1. janske
    janske zegt:

    in één woord WAAUUUWW! Wat een mooie kamer heb jij gekregen Noa! Wat bof jij maar met zo’n lieve mama! Hij kan zo op Pinterest! Mooie combinaties ook…goed gestyled, maar toch gezellig!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *