,

Project Caravan!

Caravan1

Op een mooie zondagmiddag in juni kochten we, enigszins impulsief, dit stokoude caravannetje. Na allerlei vakantieplannen die het toch steeds niet werden, besloten we eens te kijken of we zo’n nostalgisch sleurhutje op de kop konden tikken om hem vervolgens op te knappen naar onze smaak. We houden van het buitenleven en kamperen graag. De kids waren dus al snel overtuigd. Ik was al eerder geïnspireerd geraakt door de opknap-mogelijkheden die te zien zijn op caravanity.nl en manlief was ook om. Zeker toen bleek dat dit exemplaar nog in prima staat verkeerde,compleet met hefdakje en nieuwe voortent. Dus nu is ‘ie van ons. En hoewel ik best wel gecharmeerd ben van zijn buitenkant, behoeft de binnenkant nog wel een grondige make-over. Want hoe je het ook wendt of keert, poepgroen met bruin en oranje zijn niet mijn kleuren…ook niet als je het vintage noemt.

Caravan2 Caravan3

Dus met nog een week te gaan voordat de eerste vakanties hier beginnen, zijn we gestart met de lange to-do lijst. Het lelijke, vergeelde plakfolie met relief is inmiddels verwijderd en het schuur- en lakwerk kan beginnen. Intussen zoek ik naar stof voor gordijntjes en nieuwe kussen hoezen. Ik hoop maar dat ik jullie heel gauw de na-foto’s ook kan laten zien!

Caravan5 Caravan6 Caravan4

A few weeks ago we spontaneously decided to buy this very old caravan. After not being able to plan our summer holiday we went to have a look at this oldie and kind of fell for it right away. We love camping, so the kids loved it immediately of course. I was already inspired by all the cool makeover possibilities shown on caravanity.nl and hubby was convinced as soon as he noticed that this caravan was still in very good shape. So now it’s ours! We started working on the long to-do list, because the brown, green and orange interior isn’t quite my taste 😉 Hope to be able to show you the after-pics really soon!

7 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *