Terwijl wij stilletjes heel hard aan het doorwerken waren heb je misschien al wat van ons project voorbij zien komen de afgelopen weken. Wat we een tijdje terug lanceerden als Eye, is geëvolueerd naar WOWN! (lees hier meer) Een splinternieuw woonmerk waarin we de krachten van 5 creatieve ondernemers bundelen. Souraya, Suzanne en Anki zijn betrokken vanuit hun eigen merken Binti Home, &Suus en Zilverblauw. Marlous (van Oh Marie!) vertelt ons verhaal zoals alleen zij dat kan en het concept en de coördinatie komen vanuit mijn eigen Bubblemint. Het is een feestje om met dit team samen te werken en stappen te maken doordat we ieders expertise benutten. Je kan inmiddels een kijkje nemen op onze nieuwe site en daar onze updates volgen door je aan te melden voor de nieuwsbrief.

We staan te popelen om ons verhaal te vertellen! Het enerverende proces vanaf het eerste idee naar de realisatie van een gezamenlijke droom. Laten zien hoe we samen aan een volwaardig merk bouwen, de vormgeving en structuur ervan, het werken aan collecties die nu ook echt gemaakt worden en allerlei details delen waar we onderweg zoal tegenaan lopen. De ervaring leert ons dat we geduldig moeten zijn en alles tijd nodig heeft. Gelukkig zijn we nu eindelijk zover dat we onszelf kunnen presenteren! We starten hier, online, met dit filmpje dat Souraya maakte.

Zo, nu weet je wie we zijn en waar we aan werken. Maar er is meer! We zijn supertrots dat we volgende week, op de VT Wonen en designbeurs onze allereerste samples kunnen laten zien! We staan van 3 t/m 8 oktober met onze eigen WOWN-stand in de RAI waar je van harte welkom bent voor deze allereerste sneak-peek van onze collecties. We zijn heel benieuwd naar jullie reacties en kijken er naar uit iedereen weer eens live te ontmoeten!

Heb je zin om erbij te zijn en met ons te proosten op deze eerste mooie stap met WOWN!? Dat kan! Je kan 2 kaarten winnen voor de VIP-night op vrijdagavond 6 oktober. Tussen 17.00 en 21.00 kun je de beursvloer op en ben je ook welkom voor een hapje en drankje op onze stand. Je parkeert deze avond dan ook gratis. Kans maken? Laat een reactie achter onder deze blog en/ of op Instagram en tag wie je mee wil nemen. Uiterlijk maandag 2 oktober maak ik 2 winnaars bekend die ieder 2 VIP-kaarten krijgen! Je kansen vergroten? Op alle accounts geven we kaarten weg, dus kijk de komende tijd ook even bij @zilverblauw, @ensuus, @bintihome, @ohmariemag en @wowncrew! Ik hoop je volgende week te zien!