2017, wat een jaar!

Zoals elk jaar, blik ik op de valreep van 2017 graag even terug op het afgelopen jaar. Doordat het tempo vaak hoog ligt, is het fijn om even stil te staan bij wat 2017 bracht. Ik probeerde het in een collage te zetten, maar zag al gauw dat een te vol plaatje ging worden. Ik besloot het overzicht per thema te bekijken.

Wat betreft werk was 2017 een heel bijzonder jaar. Ik hou van groot denken en kreeg dit jaar de kans om dat grote denken om te zetten in groot doen. Het kwam erop neer dat ik me bijna het hele jaar bezig heb gehouden met een groot idee dat ik eind vorig jaar bedacht. Het was een heel proces, leerzaam, fantastisch, moeilijk soms, maar vooral te gek om te doen. Wat startte met een inspiratietrip naar Kopenhagen, mondde uit in een nieuw woonmerk; WOWN! Een collectief van talentvolle creatieven met dromen. We bouwden het hele jaar aan WOWN, gaven het richting en invulling en zochten naar mogelijkheden om verder te komen dan we los van elkaar ooit zouden komen. We presenteerden WOWN op de woonbeurs in het najaar en kregen ontzettend veel enthousiaste reacties. Momenteel zijn we druk met de ontknoping die volgt in 2018. Dan gaan we je laten zien wat we hebben gedaan, hoe we dat hebben gedaan en wat we nog willen gaan doen in de toekomst, we kunnen niet wachten!

Verder werkte ik met Bubblemint aan leuke klussen. Gaf advies aan bedrijven en ondernemers en op de achtergrond werkte ik met een collega/ vriendin aan een concept voor een fitness studio waar ik jullie in 2018 zeker wat van ga laten zien.  Ook nam ik klanten mee op reis om inspiratie en perspectief te krijgen en kon zo mijn passie voor mijn vak delen met andere professionals. Reizen maakt me gelukkig, meer zien, geïnspireerd raken door concepten, kleuren, dingen die anders zijn. Het zet me op scherp en maakt me beter. Ik reisde met verschillende doelen, verschillende mensen en genoot van elke trip. Ik was dit jaar een paar keer in Londen, we lieten Parijs zien aan onze kids, was meer dan eens in Kopenhagen, leidde een tour door Antwerpen en zag het prachtige Oostenrijk in de zomer.

Thuis gebeurde er ook van alles. We verbouwden onze keuken, stuukten de muren en knapten de vloer op. Een groot verschil! Ook Noa’s kamer kreeg een make-over. Ik heb vrij weinig geduld met verbouwingen merkte ik, maar wat is het heerlijk als het eindelijk af is! Onze Max werd dit jaar 4 en begon op school en de Noa leerde lezen en zwemmen, wat vliegt de tijd! We vierden feest in onze knusse Mr Bubbles in het voorjaar en genoten van de Zeeuwse kust met de hele familie.

Het is soms een hele klus om je energie en tijd goed te verdelen tussen alle dingen die we willen en belangrijk vinden. Ik werkte dit jaar regelmatig ’s nachts door, had een aantal overvolle weken waarin ik me gelukkig prijsde met een flexibele man en de liefste ouders die altijd klaar staan om bij te springen met opvang voor de kids. Toch kijk ik heel tevreden terug op de balans die ik wel heb ervaren dit jaar. Ik heb bewuste keuzes gemaakt, mijn hart kunnen volgen qua werk en gezin en voor beide echt tijd gehad. Mijn geluk zit in die balans, de vrijheid om zelf keuzes te maken en erachter te staan en er hard voor te werken om het zo mooi mogelijk te maken. Het kunnen werken terwijl de kids op school zitten (of in bed liggen) en er na school voor ze te zijn, playdates te faciliteren, hockeytraining te geven of  gewoon thuis te zijn. Ik geniet van deze leeftijd van de kids. Noa en Max worden hele mensjes en snappen en leren veel ineens. Het is leuk om mee te beleven wat belangrijk voor ze is en ze ook mee te geven wat wij belangrijk vinden. Kortom, ik ben ontzettend dankbaar voor een heel erg fijn 2017. Ik hoop dat jullie ook terugkijken op een mooi jaar en uitkijken naar 2018. Dat dat maar net zo mooi mag worden!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 antwoorden
 1. tante Marijtje
  tante Marijtje zegt:

  Lieve creatieve actieve Lon!!
  Wat heb je je jaar prachtig samengevat, met mooie illustraties van de vele inspirerende, en gelukkigmakende momenten.
  We hebben grote bewondering voor de balans die je steeds weer vindt tussen je bijzondere en fijne gezin enerzijds, en je ambitieuze creatieve aspiraties anderzijds !!
  Veel warme groetjes en alle goeds toegewenst in het voor jullie spannende jaar 2018 !!! We kijken uit naar de verschillende ontknopingen!

  Kus van je fans :
  Ton en Marije

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *