Perslancering WOWN!

Eindelijk is het dan zover! Vandaag lanceren we officieel ons nieuwe merk WOWN! Om het hele verhaal erachter te kunnen vertellen, maakten we een film die vandaag voor bijna 100 man aan pers gedraaid wordt in een klein bioscoopje in Amsterdam. Superspannend en heel erg tof natuurlijk! Nu we eindelijk alles gelanceerd hebben kunnen we het ook online delen, dus kijk je mee naar onze film?

Het blijft een bizarre gewaarwording om jezelf terug te zien (en horen) op beeld (..ben ik dat? ..praat ik zo?!) Maar toch overheerst vooral trots! Wat een bijzonder project en wat gaaf dat een idee wat ik ruim een jaar geleden had, nu zo gepresenteerd kan worden. Natuurlijk met dank aan alle teamgenoten die vol overtuiging aanhaakten! Mocht je nog meer over WOWN! willen weten kun je onze site bezoeken www.wown.nl of ons volgen op Instagram @wowncrew.  Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie reacties en welke collectie of items jullie favorieten zijn.

BewarenBewarenBewarenBewaren

6 antwoorden
 1. tante Marijtje
  tante Marijtje zegt:

  Lieve Lon en alle andere creatieve meiden

  Wat een geweldige film, en wat een prachtige collectie hebben jullie met het bijzondere concept WOWN neergezet.
  We hadden aan de zijlijn al een beetje mee mogen genieten van de groeistuipjes van dit idee, en waren erg benieuwd hoe alles uiteindelijk zou worden. Deze sprankelende presentatie geeft ons als kijkers ( en fans!!) een inspirerend kijkje in jullie WOWN avontuur.

  Van harte proficiat en veel succes en geluk hiermee!!!
  XXX

  Ton en Marije

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *